Ga terug

Mueslirepen | Cacao, pinda, kokos

Het lekkerste, gezonde tussendoortje!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 25 min
Totale tijd 30 min
Gang Tussendoortje
Porties 15 stuks

Ingrediƫnten
  

  • 2 rijpe bananen
  • 1 tl vanille-extract
  • 90 gram havermout
  • 40 gram geraspte kokos
  • 30 gram gezouten pinda's (fijngehakt)
  • 50 gram cranberry's (gedroogd)
  • klein snufje zout

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (160 graden hetelucht) en bekleed de bodem en zijkanten van een cakevorm met bakpapier.
  • Prak de bananen in een kom met een vork tot ze zo vloeibaar mogelijk zijn. Meng in een andere kom alle droge ingrediĆ«nten en voeg hier dan de banaan aan toe. Meng met een spatel/lepel tot je een egale massa hebt die goed aan elkaar plakt.
  • Schep het mengsel in de beklede bakvorm en maak de bovenkant glad met een lepel. Zet de vorm in de voorverwarmde oven en bak in 20-25 minuten gaar.
  • Laat goed afkoelen en snijd dan in ca. 15 repen. Bewaar de mueslirepen goed verpakt in de koelkast. Enjoy!
Trefwoord gezond tussendoortje, gezonde snack, mueslireep