Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kipdijfilet in reepjes. Pel de knoflook en pers deze uit. Snijd de katenspek in reepjes en de cherrytomaatjes door de helft. Roer de tomatenpuree in een kommetje door de slagroom tot je een egale kleur hebt. Breng het op smaak met zout en peper.
Verwarm een beetje olie in een wok of hapjespan op middelhoogvuur en bak hierin de reepjes kip tot ze aan alle kanten goudbruin en gaar zijn. Voeg de reepjes katenspek toe en bak ze een paar minuten mee tot ze knapperig zijn. Fruit nu de knoflook een minuut of 2 mee.
Schenk het slagroommengsel bij de kip en zet het vuur iets lager. Roer alles goed door en laat het een paar minuten zachtjes doorwarmen. Giet de gare pasta af, laat even goed uitlekken en voeg deze meteen toe aan de wok of hapjespan. Schep alles goed om tot alle pasta bedekt is met een laagje saus. Voeg als laatste de cherrytomaatjes toe en schep alles nog even goed om.
Serveer deze overheerlijke pasta met versgeraspte Parmezaan. Enjoy!